Fotografi

Som fotograf skulle Rickard bäst beskrivas som en mycket entusiastisk amatör, även om planerna går mot att söka in på konstskola med just precis fotografi som inriktning. Rickard bär mer eller mindre alltid kameran med sig, som för tillfället är en Canon 350D men som i dagarna skall uppgraderas till en 550D. Han vill inte begränsa sitt foto till några specifika områden annat än de tusentals ögonblick och detaljer som utgör vilken människa som helst dagliga liv - och just känslan för detaljer är väl det som mest kännetecknar Rickards bilder. Men former, linjer och en hel del symmetri är ett många gånger tydligt uttryck. Ibland kan en känsla av ett spel mellan framtiden och det förgångna också träda fram.

Som den superentusiast som Rickard är så tar han mer än gärna emot förfrågningar om uppdrag, som han nu mer än gärna antar sig till en mycket billig peng.

Ps. Då denna blogg är nyskapad har inte så värst mycket bilder hunnit komma upp men för ett se ett bra axplock av Rickards bilder är ni mer än välkomna att kika in på hans Flickr-användare:

flickr.com/therickard

Kontakt:
E-post: rickardfotografi@gmail.com
Tel: 0735-418974